Az iroda

Dr. Palotai Dániel ügyvédi irodaIrodám fő profilja a klasszikus büntetőjog és kapcsolódó területek. Az iroda fennállása óta eltelt 12 év alatt szerteágazó gyakorlati tapasztalatot szereztem ezen a  jogterületen.

 

A büntetőjog jogterületen akár gyanúsítotti vagy sértetti képviselet vállalok mindenre kiterjedő tájékoztatás után, és személyesen képviselem ügyfeleim a hatósági eljárásokban ügyelve arra, hogy az Ön jogai semmiképpen se szenvedjenek csorbát.

 

Fontos, hogy aki ügyvédi irodámhoz fordul, tisztában legyen az őt érintő, a hatályos jogszabályok szerinti jogaival és kötelezettségeivel a várható "legjobb" és "legrosszabb" lehetséges végkifejlettel és persze azzal is, hogy miket kell megtennünk ahhoz (ügyfélként és ügyvédként együtt), hogy az eljárás a lehető legkedvezőbb eredménnyel záruljon. Nem célom, hogy bárkit is hiú reményekben ringassak, őszintén feltárom a lehetséges eredményeket, esélyeket és csakis olyan ügyeket vállalok el, amelyet mind etikai mind pedig szakmai szabályok alapján nyugodt lelkiismerettel tudok végigvinni.

 

Partner cégek, referenciák:

 

  • Dantes Közszolgáltató Kft. 2151 Fót Móricz Zs. utca 18
  • easyHotel Oktogon Budapest, 1067  Budapest, Eötvös u. 25/A.
  • Expert Irodaház Kft. 2310 Szigetszentmiklós Gyártelep 12001/3
  • Hungaroconsulting Projektfejlesztő Kft. 1114 Budapest, Bartók Béla út 35.
  • Mandelay Magyarország Kft. 2310 Szigetszentmiklós Gyártelep 12001/3
  • Robert Yugovich
  • DECCO Magyarországi Fióktelepe - 2040 Budaörs, Károly király utca 145.

1145 Budapest, Amerikai út 90/F., mfszt. 1.

+36 (1) 332-0075

www.palotaidaniel.hu, www.dpui.hu

Tájékoztatjuk, hogy ezen az internetes honlapon elérhető tartalmak nem minősülnek tanácsadásnak, továbbá nem minősülnek ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk Ügyvédi Irodánkat, és arról általános jellegű információval szolgáljunk, hogy Ön információt szerezzen Ügyvédi Irodánk működésének néhány alapvető eleméről, amelynek ismeretében segítséget nyújt megválasztani leendő jogi képviselőjét.

 

Adatvédelmi tájékoztató

Dr. Palotai Dániel ügyvédi iroda

Dr. Palotai Dániel ügyvédi iroda